Om TV-aksjonen

NRK TV-aksjonen Redd Barna går til å hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Sammen kan vi gi over 100 000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 22. oktober.

NRK TV-aksjonen Redd Barna går til å hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Sammen kan vi gi over 100 000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred.

Våre nettsider

Giverstafett.no - TV-aksjonens giversider 

Dette er giversiden til tvaksjonen.no. Kommuner, næringsliv, organisasjoner, skoler, barnehager, trossamfunn og lignende som vil gi et bidrag til TV-aksjonen kan registrere dette på denne siden.

Du vil få tilsendt faktura med KID, i tillegg til en giverdiplom. Det er også mulig å gi ditt bidrag med Vipps eller kortbetaling. Faktura kan lastes ned som en PDF etter innsendt bidrag. På denne siden kan du også se resultater for årets aksjon, leke med statistikk for din kommune/fylke, sammenligne deg med andre, og utfordre noen du kjenner til å gi. 

tvaksjonen.no - TV-aksjonens hovednettside 

tvaksjonen.no er TV-aksjonens hovednettside. Her kan du blant annet lese mer om årets TV-aksjon, samt om hvordan man kan engasjere seg. Gå inn på blimed.no for å lese mer.