Om TV-aksjonen

Årets TV-aksjon går til å behandle pasienter, utvikle medisiner og gi livreddende helsehjelp i noen av verdens glemte kriser. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 23. oktober.

Akkurat nå venter millioner av mennesker på å bli behandlet av en lege. For mange står det om livet, men tilgang til helsehjelp er ingen selvfølge. TV-aksjonen 2022 skal gi medisinsk behandling til dem som trenger det mest. Sammen redder vi liv!

Våre nettsider

Giverstafett.no - TV-aksjonens giversider 

Dette er giversiden til blimed.no. Kommuner, næringsliv, organisasjoner, skoler, barnehager, trossamfunn og lignende som vil gi et bidrag til TV-aksjonen kan registrere dette på denne siden.

Du vil få tilsendt faktura med KID, i tillegg til en giverdiplom. Det er også mulig å gi ditt bidrag med Vipps eller kortbetaling. Faktura kan lastes ned som en PDF etter innsendt bidrag. På denne siden kan du også se resultater for årets aksjon, leke med statistikk for din kommune/fylke, sammenligne deg med andre, og utfordre noen du kjenner til å gi. 

Blimed.no - TV-aksjonens hovednettside 

Blimed.no er TV-aksjonens hovednettside. Her kan du blant annet lese mer om årets TV-aksjon, samt om hvordan man kan engasjere seg. Gå inn på blimed.no for å lese mer.