1spinning

Spinnvilt engasjement

For ellevte år på rad arrangerte treningssenteret 3T spinning til inntekt for TV-aksjonen.

Konseptet er enkelt og briliant, bedrifter ”kjøper” spinnsykler slik at deres ansatte er med å holder hjulene i gang gjennom hele arrangementet. Samtidig med årets spinning ble det også gjennomført en yoga-time der deltakeravgiften gikk uavkortet til TV-aksjonen. På 3T Rosten i Trondheim deltok hele 38 bedrifter og i Orkdal deltok 9 bedrifter. I løpet av 12 timer syklet næringslivet i Trondheim og Orkdal inn hele 332.750 kroner!

Dette er en fantastisk tradisjonen som engasjerer næringslivet i Trondheim og Trøndelag til å støtte en god sak, i tillegg til at det er et godt HR-opplegg for bedriftene opplyser daglig leder ved 3T Rosten, Siv-Elin Skogen.

- For oss i 3T er dette en fantastisk måte å kunne bidra til samfunnet på. Det å samles inne i en spinnsalen med god musikk, flinke instruktører og herlige deltagere det er magisk. Vi gleder oss hvert år, og ikke noe mindre denne gangen da pengene går til Røde Kors og deres enorme innsats i krigsherjede områder. Vi er stolte av å være en del av TV- aksjonen

TV-aksjonen er dypt takknemlig for det engasjementet 3T og næringslivet i Trondheim viser.

1spinning2